Huawei P30 Pro – bästa kameramobilen just nu

Har du tröttnat på din telefon? Eller är den helt enkelt bara för gammal och orkar inte med i den takt du önskar? I så fall bör du vända blickarna mot Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro är den senaste modellen från Huawei och den är definitivt välkonstruerad och lägger ribban högt för konkurrenterna. Alla recensioner av Huawei P30 Pro har fått toppbetyg och det är fullt förståeligt med tanke på den prestanda som tillhandahålls. Samtidigt är det framför allt kameran som alla talar om.

Kameran i Huawei P30 Pro

Kameran i Huawei P30 Pro uppges vara marknadsledande och den har en ytterst stabil kvalitet för både bild och video. Den har även en rad nya funktioner i jämförelse med föregående modell. Den har bland annat en huvudsensor som är högupplöst och en separat sensor för tele- och vidvinkelobjektiv. Dessutom har Huawei P30 Pro en SuperZoom-lins som besitter 5x optisk zoom, 50x digital zoom och 10x hybrid-zoom vilket leder att man kan ta helt fantastiska närbilder. TIPA (Technical Image Press Association), en organisation som representerar 30 tidskrifter inom branschen har nyligen utsett Huawei P30 Pro till den bästa kameramobilen på marknaden, vilket är ett pris som alla eftersträvar. Så är du på jakt efter en ny telefon och anser att en bra kamera är viktig, så behöver du inte leta längre.

Inte bara en kamera

Huawei P30 Pro handlar dock inte enbart om kameran i världsklass. Mobiltelefonen har även försetts med en batteritid som är svårslagen, en egenskap som de flesta mobilanvändare tycker är otroligt viktig. Exempelvis kan man streama filmer och videor i nästan 24 timmar och den har dessutom en funktion för trådlös laddning. I tillägg ska det även nämnas att laddaren som medföljer telefon kan ladda telefonen upp till 70% på 30 minuter och på 1 timme har du din telefon fulladdad igen. Det är verkligen imponerande!

Huawei P30 Pro har tagit sig an uppgiften som Huaweis flaggskepp, och alla recensioner säger att den gör det med all rätt! Telefonen är även prisvärd om man jämför med andra mobiltelefoner i klassen och vad man får för pengarna.