Honor 7

Huawei Honor 7 kom till Sverige år 2015 och gav väldigt mycket prestanda för pengarna när den lanserades. I synnerhet så hade den väldigt bra batteritid och skärm sett till andra telefoner i samma prisklass. I dag finns den att köpa för ca två tusen kronor men har ersatts av nya versioner där den senaste är Huawei Honor 10.

Designen på Huawei Honor 7 följde i spåren av Huawei Honor 6 och är konstruerad med ett metallhölje som är integrerad i en enda enhet med en ram för glaset för framsidan. Telefonen är lätt och metallen har fått en finish som gör att den ligger smidigt i handen. Storleken gör också att det är lätt att använda den med bara en hand.

Skärmen på Huawei Honor 7 är en 5,2 tums IPS LCD-skärm med en upplösning på 1920×1080 och en kontrast på 1500:1. Skärmen har bra ljusstyrka och betraktningsvinklar, den är också skarp för både text och bilder.

Huawei Honor 7 har utrustats med en octa-core HiSilicon Kirin 935-processor på 2,2 gigahertz samt 3 gb ram som ger bra prestanda i förhållande till pris. Telefonen flyter på bra med Android och den klarar också de flesta spel (förutom de mest grafikkrävande) utan större problem. Om spel är viktigast för dig är dock kanske inte denna telefon den mest optimala. Internminnet på Huawei Honor 7 är mellan 16 gb och 64 gb med möjlighet att köpa till ytterligare 128 gb via minneskort (microSD).

Batteriet på telefonen har kapaciteten 3 100 mAh vilket göratt batteritiden är väldigt bra. Enligt Huawei klarar den fem och en halv timmesvideotittande på en enda laddning. Den har också stöd för snabbladdning vilketgör att det går att ladda den upp till 50 % på en halvtimme.Sett till andra funktioner har Huawei Honor 7 utrustatsmed en riktigt snabb fingeravtrycksläsare på baksidan. Huawei har också utrustattelefonen med en Smartkey-knapp på sidan som du själv kan ställa in för attstarta appar eller kommandon.

Om du äger en Huawei Honor 7 och vill ha hjälp kan du gå inpå Huaweis supportsida för Honor 7.

Lämna ett svar